• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die door de Real Estate Club Groningen georganiseerd worden. Mochten er vragen zijn over de evenementen, wilt u één van de evenementen bijwonen of als bedrijf een bijdrage leveren aan één van de evenementen stuur dan een mail naar: board@recg.nl

Unieke kans: gratis de Provada bezoeken met Dura Vermeer

Unieke kans: gratis de Provada bezoeken met Dura Vermeer

Dit jaar biedt Dura Vermeer in combinatie met de RECG jullie de unieke kans om gratis (tickets kosten normaal 115 euro excl. btw) de Provada te bezoeken. Dit is de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar alle grote vastgoedbedrijven aanwezig zullen zijn. Wij zullen woensdag 5 juni de beurs bezoeken. Er is plek voor 30 studenten, dus wees er snel bij! Aanmelden moet voor 1 mei! Voor meer informatie over dit evenement kijk op de website https://www.provada.nl/nl. Zie onderstaand bericht voor het exacte programma en de aanmeldingslink!

After Tentamen Borrel

After Tentamen Borrel

Vier het einde van de tentamenperiode samen met ons in het Mauritshuis (Astraat 1A, 9718 CP Groningen). Iedereen is welkom op 11 april vanaf 21.00 uur!

Business Tour Fakton & RECD

Business Tour Fakton & RECD

Op dinsdag 23 en woensdag 24 april gaat de Real Estate Club Groningen op een meerdaagse trip. Dinsdagmiddag 23 april start de tour met een inhousedag bij Fakton. Na een overnachting in Rotterdam zullen we op woensdag de 25e edititie van de Real Estate Career Day bezoeken, hèt grootste landelijke vastgoedevenement van het jaar!  De inhousedag, hotelovernachting en RECD zijn gratis als je je via ons aanmeld. Wil je mee? Meld je (voor 10 april) aan via de link!

Inhousedag Peak Development en Colliers International

Inhousedag Peak Development en Colliers International

Als een van de eerste huurders op de Zuidas verlaat Colliers International na 47 jaar het gebied. De vastgoedadviseur is in februari naar haar nieuwe hoofdkantoor naast het Olympisch Stadion in Amsterdam verhuisd. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Op vrijdag 15 maart gaan we op bezoek! Allereerst zullen we een rondleiding krijgen van Peak Development, zij hebben meegeholpen aan de herontwikkeling van ‘The Olympic Amsterdam’. Het programma gaat verder op het kantoor van Colliers International, waar we na een verzorgde lunch zullen nadenken over de toekomst van het vastgoed, door middel van het the…

Career Training

Career Training

Op 14 februari organiseert de RECG een training in Personal Branding.  De concurrentie op de arbeidsmarkt lijkt groter dan ooit. Personal branding is een techniek om jezelf te onderscheiden van anderen. Daarbij beschouw je jezelf als merk en probeer je specifieke associaties aan jezelf te verbinden. Tijdens de training wordt hier dieper op in gegaan.  De training vindt plaats tussen 13:00 en 14:45 op donderdag 14 februari, in lokaal 5419.009 (Kapteynborg). Opgeven kan via deze link.

Kroegcollege AT Osborne

Kroegcollege AT Osborne

Op dinsdag 19 februari zal AT Osborne naar Groningen komen om ons een kroegcollege te geven over het gebruik van Big Data. Na het college vindt er een borrel plaats, zodat alles nabesproken kan worden onder het genot van een drankje. Kortom een mooie gelegenheid om zowel dit interessante onderwerp als bedrijf te leren kennen. Het college zal beginnen om 15:30, exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Opgeven kan via onderstaande link:
Opgeven Kroegcollege

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

We mogen jullie namens Ibn Battuta, Pro Geo, Geo Promotion, Girugten Groninger Real Estate Club uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie, waar je samen met studenten en docenten van de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen het nieuwe jaar kunt vieren. De receptie vindt plaats op maandag 14 januari, tussen 17:00 en 19:00 in Het Goudkantoor (Waagplein 1, 9712 JZ, Groningen). We hopen jullie daar te zien!