• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die door de Real Estate Club Groningen georganiseerd worden. Mochten er vragen zijn over de evenementen, wilt u één van de evenementen bijwonen of als bedrijf een bijdrage leveren aan één van de evenementen stuur dan een mail naar: board@recg.nl

Business Tour Fakton & RECD

Business Tour Fakton & RECD

Op dinsdag 23 en woensdag 24 april gaat de Real Estate Club Groningen op een meerdaagse trip. Dinsdagmiddag 23 april start de tour met een inhousedag bij Fakton. Na een overnachting in Rotterdam zullen we op woensdag de 25e edititie van de Real Estate Career Day bezoeken, hèt grootste landelijke vastgoedevenement van het jaar!  De inhousedag, hotelovernachting en RECD zijn gratis als je je via ons aanmeld. Wil je mee? Meld je (voor 15 april) aan via de link!

Inhousedag Peak Development en Colliers International

Inhousedag Peak Development en Colliers International

Als een van de eerste huurders op de Zuidas verlaat Colliers International na 47 jaar het gebied. De vastgoedadviseur is in februari naar haar nieuwe hoofdkantoor naast het Olympisch Stadion in Amsterdam verhuisd. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Op vrijdag 15 maart gaan we op bezoek! Allereerst zullen we een rondleiding krijgen van Peak Development, zij hebben meegeholpen aan de herontwikkeling van ‘The Olympic Amsterdam’. Het programma gaat verder op het kantoor van Colliers International, waar we na een verzorgde lunch zullen nadenken over de toekomst van het vastgoed, door middel van het the…

Career Training

Career Training

Op 14 februari organiseert de RECG een training in Personal Branding.  De concurrentie op de arbeidsmarkt lijkt groter dan ooit. Personal branding is een techniek om jezelf te onderscheiden van anderen. Daarbij beschouw je jezelf als merk en probeer je specifieke associaties aan jezelf te verbinden. Tijdens de training wordt hier dieper op in gegaan.  De training vindt plaats tussen 13:00 en 14:45 op donderdag 14 februari, in lokaal 5419.009 (Kapteynborg). Opgeven kan via deze link.

Kroegcollege AT Osborne

Kroegcollege AT Osborne

Op dinsdag 19 februari zal AT Osborne naar Groningen komen om ons een kroegcollege te geven over het gebruik van Big Data. Na het college vindt er een borrel plaats, zodat alles nabesproken kan worden onder het genot van een drankje. Kortom een mooie gelegenheid om zowel dit interessante onderwerp als bedrijf te leren kennen. Het college zal beginnen om 15:30, exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Opgeven kan via onderstaande link:
Opgeven Kroegcollege

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

We mogen jullie namens Ibn Battuta, Pro Geo, Geo Promotion, Girugten Groninger Real Estate Club uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie, waar je samen met studenten en docenten van de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen het nieuwe jaar kunt vieren. De receptie vindt plaats op maandag 14 januari, tussen 17:00 en 19:00 in Het Goudkantoor (Waagplein 1, 9712 JZ, Groningen). We hopen jullie daar te zien!

Business tour

Business tour

Op dinsdag 24 en woensdag 25 april vindt de eerst meerdaagse trip van de Real Estate Club Groningen plaats. De trip bestaat uit een inhousedag bij Fakton (Rotterdam), een hotelovernachting en deelname aan de Real Estate Career Day.

Young Talent Event 2de editie

Young Talent Event 2de editie

Op donderdag 21 september vindt de tweede editie van het Young Talent Event (YTE) plaats in het Kasteel te Groningen. Kijk hier voor meer informatie over deze dag. Je kan je aanmelden voor dit evenement door je CV op te sturen naar: ytevent@reclubgroningen.nl

Real Estate Development Day 1e editie

Real Estate Development Day 1e editie

Ieder jaar vindt in samenwerking met de organisatie van het mastervak Real Estate Development de Real Estate Development Day plaats. Tijdens deze editie hadden wij Dr. Robert Lie Co-Founder en CEO van City Square REI in HongKong en Co-Founder en bestuurslid van ANREV te gast.

Aftertentamenborrel

Aftertentamenborrel

Naast studeren en het opdoen van de nodige praktijkervaring is ontspanning en netwerken ook minstens zo belangrijk! Kom daarom langs op één van onze aftertentamenborrels!

Gastcolleges

Gastcolleges

Gedurende het academisch jaar worden er, in samenwerking met de universiteit, diverse gastcolleges verzorgd.