• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Business tour

Op dinsdag 24 en woensdag 25 april vindt de eerst meerdaagse trip van de Real Estate Club Groningen plaats. De trip bestaat uit een inhousedag bij Fakton (Rotterdam), een hotelovernachting en deelname aan de Real Estate Career Day.

Inhousedag Fakton

Fakton is een onafhankelijk vastgoedadviesbureau. Onze missie is dat wij een beslissende bijdrage willen leveren aan het creëren van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties.

Onze opdrachtgevers worden geconfronteerd met complexe ontwikkelings-, beleggings-, en financieringsopgaven en behoren tot de belangrijkste spelers in de Nederlandse en internationale vastgoedmarkt. Onze klanten verwachten van ons maatwerk, uitmuntende kwaliteit en creativiteit om voor hen duurzame projecten te realiseren. Hierbij wordt een beroep gedaan op onze diepgaande vastgoedkennis en ons scherpe oog voor financiële kwaliteit. 

Real Estate Career Day

De 24e editie van hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten! Ook dit jaar zal dit event gehouden worden op de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Dit is de dag waarop je als student een blik kunt werpen op de vastgoedwereld en op directe wijze in contact kunt komen met vastgoedbedrijven. Afgelopen jaar waren er meer dan 30 bedrijven gerenommeerde vastgoedbedrijven aanwezig op dit evenement, een uitgelezen mogelijkheid jezelf verder te oriënteren op de arbeidsmarkt.

 

* Geef je voor 11 april op door een mail te sturen naar board@recg.nl *

** Deze trip is inclusief een gratis hotelovernachting! **