• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Unieke kans: gratis de Provada bezoeken met Dura Vermeer

Dit jaar biedt Dura Vermeer in combinatie met de RECG jullie de unieke kans om gratis (tickets kosten normaal 115 euro excl. btw) de Provada te bezoeken. Dit is de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar alle grote vastgoedbedrijven aanwezig zullen zijn. Wij zullen woensdag 5 juni de beurs bezoeken. Er is plek voor 30 studenten, dus wees er snel bij! Aanmelden moet voor 1 mei! Voor meer informatie over dit evenement kijk op de website https://www.provada.nl/nl. Zie onderstaand bericht voor het exacte programma en de aanmeldingslink!

Als jong aanstormend talent willen we jou graag de mogelijkheid geven om op woensdag 5 juni gratis naar de Provada te komen. Zo krijg je de kans om tijdens je studie al kennis te maken met de vastgoedwereld en onze beroepspraktijk. 
 
We bieden je een speciaal programma aan met masterclasses op onze stand, een kijkje op het spraakmakende project EMA en op de Zuidas en een Provada Tour om de branche goed te leren kennen. Uiteraard sluiten we af met een borrel om te netwerken met jouw mogelijk toekomstige collega's. Een dag die je niet wilt missen!
 
Reserveer nu één van de 30 toegangskaarten vóór 1 mei via de link.

Let op: als je eenmaal geregistreerd bent betalen wij ook daadwerkelijk voor je kaart. We verwachten dus ook dat je aanwezig bent!
 
Programma
09.30u   Presentatie op het project EMA
12.00u   Lunch op de Dura Vermeer stand
13.00u   Masterclass Tudorpark i.c.m. Visueel tekenaar 
13.45u   Masterclass Pompenburg door Synchroon i.c.m. Visueel tekenaar
14.30u   Provada Tour
16.00u   Afsluitende netwerkborrel