• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Young Talent Event 1e editie

Op 29 september 2016 vond de eerste editie van het Young Talent Event (YTE) plaats. Kijk hier voor een terugblik en informatie over deze succesvolle dag!

Young Talent Event 2016

Studeren gaat niet alleen maar om het bestuderen van studieboeken, maar gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding richting een toekomstige carrière. Het Young Talent Event biedt de mogelijkheid om de volgende stap te nemen en om je voor te bereiden op en te verdiepen in een toekomstige carrière in het vastgoed. Deze dag biedt externe bachelorstudenten en bachelorstudenten van de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen en de faculteit Economie & Bedrijfskunde de gelegenheid om door middel van cases en bedrijfspresentaties in aanraking te komen met het bedrijfsleven. Het is hét jaarlijkse evenement van de Real Estate Club Groningen.  

 

Jacqueline van der Stelt MRE FRICS, van haar gelijknamige bedrijf Vanderstelt, opende de dag. Dit bedrijf treedt o.a. op als trusted advisor voor Nederlandse vermogende families en nationale- en internationale institutionele investeerders. Ze sprak over het werk van een real estate investment partner en vertelde wat er schuil gaat achter de wereld van “off market” transacties. 

 

drs. Jeroen Lokerse MSRE MRICS nam van Jacqueline het stokje over. Jeroen Lokerse sprak tijdens het tweede deel van het plenaire programma spreken over de wisselwerking tussen vastgoed en de economie. Een verhaal in het perspectief van de transformatie die zich in de vastgoedsector voltrekt.   

 

Jeroen begon zijn carrière als junior projectontwikkelaar bij bouwer Ballast Nedam. Enkele jaren daarna werd hij gevraagd om met een collega een beleggingsafdeling op te zetten bij Troostwijk Makelaars. In september 2007 kwam hij als Partner bij Cushman & Wakefield in dienst waar hij sinds 2012 Managing Partner is. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vastgoed en heeft veel (internationale) klanten vertegenwoordigd bij investeringen in retail, kantoren en industrieel vastgoed door heel Nederland. Jeroen is gespecialiseerd in kantoren, retail en portfolio transaction management.