• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Inhousedag CBRE - this event will be in Dutch -

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij één van ’s werelds grootste adviesbureaus voor commercieel vastgoed? Kom dan op 16 juni naar de inhousedag op het hoofkantoor van CBRE! Tijdens de inhousedag zullen alle facetten die CBRE binnen het vastgoed bekleedt de revue passeren. Het doel van deze middag is om een beter beeld te krijgen van wat CBRE doet en te ervaren hoe het is om voor een bedrijf als CBRE te werken. Hoe is de werksfeer? Wat voor type mensen werken er? Wat zijn de mogelijkheden m.

Inhousedag

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij één van ’s werelds grootste adviesbureaus voor commercieel vastgoed? Kom dan op 16 juni naar de inhousedag op het hoofkantoor van CBRE! Tijdens de inhousedag zullen alle facetten die CBRE binnen het vastgoed bekleedt de revue passeren. Het doel van deze middag is om een beter beeld te krijgen van wat CBRE doet en te ervaren hoe het is om voor een bedrijf als CBRE te werken. Hoe is de werksfeer? Wat voor type mensen werken er? Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. stage, afstuderen en startersfuncties? CBRE is altijd opzoek naar nieuw talent.

CBRE

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over circa 500 kantoren adviseren zij beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. De werkzaamheden bij CBRE bestaan hoofdzakelijk uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research.

CBRE Nederland telt 450 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam opereren. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat hierbij centraal.