• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Real Estate Development Day 1e editie - this event will be in Dutch -

Ieder jaar vindt in samenwerking met de organisatie van het mastervak Real Estate Development de Real Estate Development Day plaats. Tijdens deze editie hadden wij Dr. Robert Lie Co-Founder en CEO van City Square REI in HongKong en Co-Founder en bestuurslid van ANREV te gast.

Real Estate Development Day  

 

     

Op donderdag 21 april was tijdens het mastervak Real Estate Development een zeer interessante internationale spreker en CEO van een vastgoedbedrijf te gast. Tijdens deze dag werd er o.a. stil gestaan bij thema's als investeren in internationaal vastgoed en exit strategieën. Na afloop was er een afsluitende borrel. Voor de foto's zie hier.        

Dr. Robert Lie is Co-Founder en CEO van City Square REI in HongKong en Co-Founder en bestuurslid van ANREV, de zuster organisatie van INREV. Ook zit hij in de raad van advies van Sparvest Property Investors. Robert Lie heeft een BA en MA in Economische Geografie en een Ph.D in economie aan de Universiteit van Amsterdam.  

City square investeert en managet commercieel vastgoed en mixed use projecten namens haar partners en cliënten. City square focust zich op de grootste steden van China en op outbound investeringen. Hiervoor was dr.Robert Lie o.a. werkzaam als Managing Director bij CITIC Capital Real Estate Group, bestuurslid bij Redevco, Managing Director bij Redevco Azië en CEO bij ING Azië. Daarnaast heeft hij gewerkt bij ING Real Estate Den Haag en ING Real Estate Singapore. Ook was hij als lecturer actief bij Cass Business School & de Universiteit van Amsterdam. Kortom: een ervaren spreker!