• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Young Talent Event 2de editie - this event will be in Dutch -

Op donderdag 21 september vindt de tweede editie van het Young Talent Event (YTE) plaats in het Kasteel te Groningen. Kijk hier voor meer informatie over deze dag. Je kan je aanmelden voor dit evenement door je CV op te sturen naar: ytevent@reclubgroningen.nl

Young Talent Event 2de editie

Het Young Talent Event is het jaarlijkse evenement van de Real Estate Club Groningen en vindt dit jaar plaats in het Kasteel te Groningen op donderdag 21 september 2017. Het Young Talent Event is de ideale gelegenheid voor studenten met een interesse in vastgoed om kennis te maken met het toekomstige werkveld. Het evenement zal bestaan uit verschillende activiteiten waarin studenten zich kunnen verdiepen in de verschillende takken van de vastgoed-branche, van ontwikkeling tot taxaties. Hieronder zijn de locatie, het programma en de deelnemende bedrijven te vinden.

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor het Young Talent Event door je CV voor 15 september op te sturen naar: ytevent@reclubgroningen.nl

Locatie

Het Young Talent Event 2017 vindt plaats in het congres- en vergadercentrum Het Kasteel te Groningen. Het adres is: Melkweg 1 9718 EP Groningen.

Dresscode

De dresscode voor dit evenement is business formal. 

Het programma

09:30 - 10:00 uur  Inloop
10:00 - 10:45 uur  Introductie en lezing MSCI
10:45 - 11:00 uur  Koffiepauze
11:00 - 13:00 uur  Workshop ronde 1
13:00 - 14:00 uur  Kennismakingslunch
14:00 - 16:00 uur  Workshopronde 2
16:00 - 16:15 uur  Koffiepauze
16:15 - 17:00 uur  Paneldiscussie
17:00 - 18:30 uur  Netwerkborrel

Deelnemende bedrijven

Het Young Talent Event wordt mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven:

Deloitte Real Estate
Deloitte Real Estate adviseert opdrachtgevers met complexe en uitdagende vraagstukken rondom vastgoedtransacties, vastgoedwaarderingen, vastgoedfinanciering en PPS-projecten. Deloitte Real Estate begeleidt transacties en waardeert vastgoed voor beleggers, woningcorporaties en vastgoedfondsen. Zowel in Nederland als daarbuiten, heeft Deloitte brede kennis van vastgoedmarkt. Daarbij kent Deloitte de strategie en focus van financiers en beleggers in binnen- en buitenland en weet welke informatie en propositie zij wensen

Cushman & Wakefield
Onlangs zijn Cushman & Wakefield en DTZ gefuseerd en is daarmee ‘s werelds grootste dienstverlener in commercieel vastgoed die klanten helpt bij de transformatie van de manier waarop mensen werken, winkelen en leven. Cushman & Wakefield is dagelijks bezig met de vastgoedmarkt van morgen en ontwikkelt innovatieve en rendabele strategiën voor zowel gebruikers als beleggers en ontwikkelaars. Door middel van uiterst brede kennis adviseert Cushman & Wakefield klanten over portfoliostrategieën, duurzaamheidinitiatieven, vastgoedbeleggingen, vastgoedwaarderingen, vastgoedfinancieringen, beheer en aan- en verkoop.

CBRE
CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over meer dan 500 kantoren adviseert CBRE beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. De activiteiten van CBRE bestaan uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research. 

MSCI
MSCI is een onafhankelijke leverancier van onderzoeksinzichten en instrumenten voor institutionele beleggers. MSCI heeft uitgebreide expertise op het gebied van risico- en prestatiemeting die gebaseerd is op meer dan 40 jaar academisch onderzoek, ervaring in de wereld en samenwerking met haar klanten. De diensten van MSCI worden gebruikt voor het ontwikkelen van beleggingsstrategieën, het beheersen van risico’s binnen portefeuilles en het optimaliseren van portefeuilles zodat deze aansluiten op beleggingsstrategieën.

AT Osborne
AT Osborne is een management en consultancy bureau dat overheden, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven adviseert op het gebied van ruimtelijke, organisatorische en juridische vraagstukken. AT OSborne maakt de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter door middel van praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij mee te maken heeft. De ruim 150 specialisten genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen. Bij AT Osborne zijn grote projecten vrijwel dagelijks werk. In een teams werkt men aan maatschappelijke en politieke thema’s die er toe doen. 

Dura Vermeer
Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Als vernieuwde ontwikkelaar biedt Dura Vermeer samen met haar partners toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Dura Vermeer benut en bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten. Daartoe is Dura Vermeer relatiegedreven en beschikt zij over een solide financiële basis om de ambities waar te maken